Thursday, September 9th 2010, 10:39pm UTC+2

Giriş yapmadınız.

• Giriş
AvaLos

Stajyer

Meslek: Pc Mühendisi- Programcı

1

Wednesday, February 24th 2010, 4:09pm

Ünvan Görevleri

ya bu görevler varya ünvan görevleri onları yapmak çok vakit alıyor Bence Aureus la Alınabilecek hızlandırıcı şeyler yapılmalı mesela kolezyum görevini aureus la yaparız başarı lı misyonları da ama ücret ve ekmeği yapamayız oyuna iksir gibi şeyler konsa ve aureus la alsak buda bizim daha güçlü olmamızı sağlasa tam süper olur aslında
Challange Evereytihng...
  • Sayfanın en üstüne git

barut

Orta Düzey

Meslek: ögrenci

2

Thursday, February 25th 2010, 10:32pm

bence sen bunları hic düşünme.... :( olacak bişey yok cunku. gelişmenin olmadıgı yerde proje dususunec sunmak boşa....
İmza
  • Sayfanın en üstüne git

YeRLi $eKeR

Board Moderatör

Meslek: Kaldırım Mühendisi: )

3

Thursday, February 25th 2010, 10:45pm

Bence mantıklı degıl dırek oyun para ustune donuyor bu sekılde normal oyuncular tamamen gerde kalıcak...
zaten su an bıle paralı oynayan ve oynamayanlar arasında daglar kadar fark oluyor.. ama barutun dedıgıde dogru kımse ılgılenmıyor sanıırm zaten

....Benden Bir Tane Daha Yok Onun İçin Tadımı Çıkarın....

'' OyuNBozaN
''
MasaLın Kötü Şirinesi...

• Sayfanın en üstüne git

enjoyy

Süper Moderatör

Meslek: otomotiv

4

Friday, March 19th 2010, 4:50am

Avalos sorduğun sorunun cevabını aslında soruyu sorarken vermişsin sen, ünvan görevlerini yerine getirmek uzun zaman alıyor zaten olması gerekende bu ünvan görevlerini yapabilecek bir tılsım yada altın ile yapalım demişsin bunu yazarkende misyonları yada kolezyumu altınla yapabiliyoruz demişsin işte cevapta tam burda sen zaten misyonları ve kolezyumları altın ile yapıyorsan ve bunları yaparkende kolezyumdaki savaşları kazanıyorsan misyonlardaki görevleri yenilmeden geçebiliyorsan, zaten ünvan görevlerini yerine getiriyorsun demektir ve bunlar sana belli bir zaman sonra ünvan olarak geri dönecektir ama bunların üstüne birde ücret ekmeği altın ile geçebilmeyi oyun sana sağlamış olsa sanırım 100 levele 3 ayda gelir ne savaşacak nede saldıracak bir rakip bulamazdın kendine ücret ekmeğin amacı oyunda kalmadığın online olmadığın sürece para yada tecrübe puanını arttırabilmekdir, bunları her ne kadar çok yaparsanda o kadar çabuk ünvan kazanman manasına gelir bence doğrusuda bu, sanırım sen yakında benim yerime siz oynayın ben size altın vereyimde dersin sen sadece seyirci olarak katılmaya doğru adım adım ilerliyorsun :thumbsup:
  • Sayfanın en üstüne git

5

Friday, March 19th 2010, 7:23am

Avalos sorduğun sorunun cevabını aslında soruyu sorarken vermişsin sen, ünvan görevlerini yerine getirmek uzun zaman alıyor zaten olması gerekende bu ünvan görevlerini yapabilecek bir tılsım yada altın ile yapalım demişsin bunu yazarkende misyonları yada kolezyumu altınla yapabiliyoruz demişsin işte cevapta tam burda sen zaten misyonları ve kolezyumları altın ile yapıyorsan ve bunları yaparkende kolezyumdaki savaşları kazanıyorsan öisyonlardaki görevleri yanilmeden geçebiliyorsan zaten ünvan görevlerini yerine getiriyorsun demektir ve bunlar sana belli bir zaman sonra ünvan olarak geri dönecektir ama bunların üstüne birde ücret ekmeği altın ile geçebilmeyi oyun sana sağlamış olsa sanırım 100 levele 3 ayda gelir ne savaşacak nede saldıracak bir rakip bulamazdın kendine ücret ekmeğin amacı oyunda kalmadığın online olmadığın sürece para yada tecrübe puanını arttırabilmek bunları her ne kadar çok yaparsanda o kadar çabuk ünvan kazanman manasına gelir bence doğrusuda bu sanırım sen yakında benim yerime siz oynayın ben size altın vereyimde dersin sen sadece seyirci olarak katılmaya doğru adım adım ilerliyorsun :thumbsup:

Destekliyorum :thumbup:
҉ Loading
  • Sayfanın en üstüne git

NightmaRe

Orta Düzey

Meslek: Nightmare

6

Saturday, March 27th 2010, 10:30am

bence böle şeyler oyunda karmaşıklık yaratır iksir alıp güçlenirsen parası olmayan napsın ordan şikayet gelir burdan şikayet bence oyunda iksir yada aureusla yapılabilecek ve oturduğun yerden yapılacak şeyler olmamalı 8)
* NightmaRe

Tage geh´n vorbei.. Hab die erinnerung verloren
~
  • Sayfanın en üstüne git

thesuss

Acemi

Meslek: Öğrenci

7

Saturday, March 27th 2010, 3:03pm

NightMaRe Ksana katılıyorum böyle şeyler olursa parayı vee 1-2 günde ilk ona girer :D
  • Sayfanın en üstüne git