Avalos sorduğun sorunun cevabını aslında soruyu sorarken vermişsin sen, ünvan görevlerini yerine getirmek uzun zaman alıyor zaten olması gerekende bu ünvan görevlerini yapabilecek bir tılsım yada altın ile yapalım demişsin bunu yazarkende misyonları yada kolezyumu altınla yapabiliyoruz demişsin işte cevapta tam burda sen zaten misyonları ve kolezyumları altın ile yapıyorsan ve bunları yaparkende kolezyumdaki savaşları kazanıyorsan misyonlardaki görevleri yenilmeden geçebiliyorsan, zaten ünvan görevlerini yerine getiriyorsun demektir ve bunlar sana belli bir zaman sonra ünvan olarak geri dönecektir ama bunların üstüne birde ücret ekmeği altın ile geçebilmeyi oyun sana sağlamış olsa sanırım 100 levele 3 ayda gelir ne savaşacak nede saldıracak bir rakip bulamazdın kendine ücret ekmeğin amacı oyunda kalmadığın online olmadığın sürece para yada tecrübe puanını arttırabilmekdir, bunları her ne kadar çok yaparsanda o kadar çabuk ünvan kazanman manasına gelir bence doğrusuda bu, sanırım sen yakında benim yerime siz oynayın ben size altın vereyimde dersin sen sadece seyirci olarak katılmaya doğru adım adım ilerliyorsun