Wednesday, September 8th 2010, 2:33pm UTC+2

Giriş yapmadınız.

• Giriş
€njoy

Süper Moderatör

Meslek: otomotiv

1

Sunday, May 30th 2010, 7:40am

KURAL DIŞI OYNANAN MULTİ HESAPLAR İLE İLGİLİ SON UYARI

Arkadaşlar;
Multi hesap olarak adlandırılan, yani bir oyuncunun birden fazla açmış olduğu ve kural dışı oynanan hesaplar charlar, bunun yanında bağlı bulunduğu lejyona sırf altın transferi yapabilmek adına açmış olduğu hesaplar charlar, deneme oyunu öğrenme yada ulus değişikliği adına yanlışlıkla açılmış olan ve artık oynanmayan charlar hesaplar, uzun süredir girilmeyen aktif olmayan hesaplar,ve bunun yanında kural dışı oynadığını düşündüğünüz bütün charları bu konu başlığı altında silinmesi için kapatılması için acilen bildirmeniz gerekmektedir, bütün lejyon ve üyelerinin, lejyonu olmayan kişilerin artyria Türkiye serverinda kayıtlı olan bütün charlar ve hasapları uzun süredir tek tek kontrol edilmeye başlanılmıştır çok ciddi sayılarda kural dışı oynayan hesap ve charlar tespit edilmiştir ve bu işlemler bütün tespitler bitene kadarda sürecektir,tespit edilen bu hesaplar ile ilgili uygulanacak banlanma ve hesapların silinmesi işleminden önce son bir kez oyun yönetimi tarafından bütün oyunculara bir fırsat tanınmasına karar verilmiştir, bu hesap sahiplerine bu tarz hesapların silinmesi için ve asıl charlına bir cezai işlem uygulanmaması için bu konu başlığı altında bildirilecek ve silinmesine yardımcı olunacak charların sahiplerine kendilerinin bildirim yapmasından dolayı aktif şekilde oynadığı charına hiç bir cezai işlem yada ban işlemi uygulanmıyacaktır sadece bildirilen charlar silinecektir, yanlız bildirmediğiniz yukarıda sıralanan şekilde oynanan charlar bu yapılacak kontrollerde oyun admin ve moderatörleri tarafından tespit edilmiş ve bu mesaj sonrası burada silinmesi için bildirilmemiş ise bu kişinin ip nosu ile bu güne kadar bir sefere mahsus olarak bile girdiği bağlandığı bütün hesaplar istinasız banlanacaktır, bu yüzden bu önemli ve son fırsatı değerlendirip yukarıdaki şartlarda oynadığınız yada oynandığını düşündüğünüz bütün charları bu mesajın altında yada özel mesaj olarak charın ismi ve sadece silinmesini istiyorum şeklinde bildirmenizi rica ediyoruz.

İyi Oyunlar Dileriz
  • Sayfanın en üstüne git

€njoy

Süper Moderatör

2

Tuesday, June 1st 2010, 12:14am

Arkadaşlar göstermiş oldunuz ilgi ve yardımlar için teşekkür ederiz çok kişi oynamadığı charını bildirdi ama halen tespiti yapılmış olan ama bildirilmemiş yüzlerce char var ve bunların hepsi ip nolarından tespit edilmiştir bu uyarıyı lütfen dikkate alın ve hepiniz oynamadığınız charları yada silinmesini istediğiniz charları acilen bana özel mesaj ile bildirin bu vakit dolduğunda bildirmeyen kişilerin asıl charlarıda banlanacaktır ondan sonra çekilen mesajlara bu sayfanın linkini atarak cevap vereceğiz lütfen herkez özel mesaj olarak oynamadığı charlarını bildirmeye devam etsin oyunda çok fazla ama çok fazla sorunlu char ve oyuncu tespit edilmiştir, bildirilen kililerin söz verildiği gibi asıl charlarına ne bir ceza neden bir ban yapılması söz konusu olmayacaktır, bu mesajı sadece gülerek okuyan arkadaşlarada süre sonunda biz güleceğiz sizlerin ip nosunu girince sistem otomatik olarak girdiğiniz bütün charı tektek liste halinde döküyor siz merak etmeyin :thumbup:
  • Sayfanın en üstüne git

€njoy

Süper Moderatör

3

Tuesday, June 1st 2010, 12:31am

Bu işlemlerin yapılmasının nedeni her kezin eşit şartlarda oyun oynamasını sağlamak içindir, kimsenin huzurunu ve neşenisini kaçırmak için bu temizlik işlemlerine başlanılmamıştır arkadaşlar bu işlemlerin yapılması hepimizin menfatinedir haksız rekabet ile yapılmış şeref basılmış özelliklerle oynayıp bir yerlere gelinmiş ve bu yer ile övünülüyor ise bu sadece kendi kendinize almış olduğunuz anlamsız ve değersiz bir başardır kimsenin bu kadar kişinin hakkını yiyerek ben bu oyunda şuradayım bu kadar güçteyim demesin kendini kandırmasın en başarılı kişi en dürüst oynayan kişidir bu işlemler hepimizin iyiliği menfati için yapılmaktadır ilk kayıt olan kişi ile son kayıt olan kişiye kadar tek tek kontroller devam etmektedir anlayış gösteriniz lütfen iyi oyunlar dileriz.
  • Sayfanın en üstüne git

€njoy

Süper Moderatör

4

Friday, July 9th 2010, 11:39pm

ben buraya aylar önce bu konuyu açtım sizlere bilgi verdim arkadaşlar oyun dışı oynadığınız charlarınızı bildirin silelim dedim üç beş kişi dışında okuyan bile olmadı şimdi banlanan bana yazıyor hiç kimse kusura bakmasın artık iş işten geçti ben size bildirmeniz için bu konuyu açmıştım server iki admin tarafından tek tek kontrol ediliyor bir levelden 110 levele kadar bütün charlar kontrol edilecek kural dışı oynayan herkez banlanacaktır banlanan char sahipleri suporta mesaj yazarak dertlerini anlatmaya çalışsınlar ben bu konuda kimseye destek olamam kontroller bütün charlar için devam etmektedir :thumbup:
  • Sayfanın en üstüne git