Wednesday, September 8th 2010, 2:22pm UTC+2

Giriş yapmadınız.

• Giriş
DarkBlue

Game & Board Admin

1

Monday, May 10th 2010, 12:16pm

Ceviri ve Yazılım Hataları

Arkadaşlar Oyunu tabiki daha düzgün bir hale getirebilmemiz için sizlerinde yardımlarına ihtiyacımız var. Eğer bir hata bulursanız bunu buraya yazmanızı sizden rıca ediyorum.

Ceviri, yazılım veya cümle hataları hertürlü hataları burada paylaşabilirsiniz.

Saygılar Darkblue

Saygılar DarkBlue
:thumbup:

bileq

Misafir

2

Wednesday, August 18th 2010, 11:15pm

ENVENTAR diye geçen çeviri Envanter olarak düzeltilmeli :)

3

Wednesday, August 18th 2010, 11:19pm

Kolezyum menüsündeki Bilgi ekranında belirtilen veznedar menülerde Küratör olarak cevrilmiş. açıkcası küratör bana hiç anlamlı gelmedi

€njoy

Süper Moderatör

Meslek: otomotiv

4

Monday, August 30th 2010, 10:15pm

bu tarz fikirleri yazmaya devam edebilirsin değerlendirmeye alınacaktır

5

Saturday, September 4th 2010, 10:53pm

Oyun 100 levelden sonra off durumda bence biraz buna eğilseler fena olmaz alman serverına gösterilen özenin %10 u buraya gösterilsin bari, orada her türlü gelişim mevcut şu an 2. adamlar bile çıkmış her oyuncu 2. karakterle de oynayabiliyor aynı hesaptan orası her türlü gelişirken buraya üvey evlat muamelesi yapılmasını bir türk olarak içime sindiremiyorum.

"€njoy" (Saturday, September 4th 2010, 11:20pm) tarafından gönderilen bu mesaj yazarın kendisi (Saturday, September 4th 2010, 11:21pm) tarafından silindi.

€njoy

Süper Moderatör

Meslek: otomotiv

7

Saturday, September 4th 2010, 11:22pm

Oyun 100 levelden sonra off durumda bence biraz buna eğilseler fena olmaz alman serverına gösterilen özenin %10 u buraya gösterilsin bari, orada her türlü gelişim mevcut şu an 2. adamlar bile çıkmış her oyuncu 2. karakterle de oynayabiliyor aynı hesaptan orası her türlü gelişirken buraya üvey evlat muamelesi yapılmasını bir türk olarak içime sindiremiyorum.

bu konuyu ayrı bir konu başlığı altında açıp ondan sonrada okuyan her kez konuya destek olsun bu konudaki düşüncelerini ve sıkıntılarını dile getirsin yarın hepiniz 100 level olunca aynı haykırışları szlerde göstereceksiniz ama bu konunun ciddi şekilde ele alınabilmesi için üyelerin bu konunun altına destek olduklarını bildirdikleri mesajları ile katkıda bulunmaları gerekiyor konu belli desteği aldığı zaman suport tarafından ciddi şekilde ele alınılıyor daha önce bu konuda sana zaman zaman bilgi verdm ve bu konuda sana en fazla destek olan kişi olmaya gayret gösterdim tekrar tekrar bu konunun altına her kez destek versin konuyu suporta tekrar bildireyim
iyi oyunlar

Bu konuyu değerlendir